Харесвам в работата ми с Боряна способността й да държи пространство на обективно присъствие, което ми позволява да стигна до корена на проблема и да го разреша за себе си. Друга е умелото използване на различни инструменти, които изглеждат много прости, но прилагането им води до бърза трансформация и коренна промяна на гледната точка.

След сесиите с нея животът определено изглежда по-лек, по-прост за живеене и без борене със себе си.

Ще се обърна към нея отново при нужда и горещо я препоръчвам. Благодаря!

– Елена

Боряна създава доверие, което е много необходимо, за да се случи промяната. Нейният холистичен подход беше най-подходящия за моите нужди, и най-важното, във всяка сесия, тя ме изслушваше и ми даваше точно това, от което имах нужда в този ден. Трудно е да се обясни, но беше като да знае какво чувствах и преживявах по-добре от мен. Отнасяше се към мен с разбиране и грижа, без осъждане, които никога не съм изпитвала от никого.

Работих с нея в продължение на една година, през която ролята, която играе в живота ми еволюира. В началото това беше, без преувеличение, животоспасяващо, а ефектите незабавни и мощни. С времето, ми помогна да се науча как да “навигирам собствената си лодка”. Ефектите от тази част от срещите ни усещам до момента.

С увереност мога да кажа, че решението да се обадя на Боряна е най-доброто решение, което някога съм взимала. Промени животът ми завинаги.

– Даяна

Отчаяно се нуждаех от помощ и подкрепа когато за първи път срещнах Боряна. По това време не си представях колко повече ще получа от нашите срещи.

Тя стана моят ментор, мъдрия глас в главата ми, научи ме да се грижа за себе си, да поема отговорност за живота си и да живея в мир със себе си. Тя ми помага в личното ми пътуване и моето израстване като силен, грижовен и удовлетворен човек.

Предполагам, че магията в нашите сесии се случва не само защото тя е доказан специалист, който непрекъснато се развива, но най-вече заради нейната грижовна и любяща природа. Нейното посветено присъствие във всеки момент от нашите срещи ме кара да се чувствам сигурна, разбрана и водена в най-добрата посока за мен.

– Мария

Сесиите с Боряна ми помогнаха да идентифицирам причините и впоследствие да се изправя пред редица лични и емоционални проблеми, които ме задържаха да се придвижвам напред в живота си и да му се наслаждавам напълно.

Боряна ми даде необходимата насока и подкрепа, за да преодолея честите депресивни периоди и липсата на мотивация, и ми помогна по-добре да разбера себе си и важността да взема живота си в собствените си ръце.

– Георги

Срещите с Боряна бих нарекла пътуване към себе си.
Истинско и дълбоко, то е като с приятел, в който винаги мога да се огледам,
когато загубя пътя.

– Мария

Откакто се виждам с Боряна опознах себе си много по-добре. Открих кои са моите слабости и как да ги приемам, и ако желая да работя върху тях.

Тя никога не използва шаблонни изрази. Никога не изразява субективно мнение за правилно и грешно, а ми дава правилните напътствия, за да достигна до там, до където имам нужда да стигна. А когато опознавам себе си, опознавам и другите.

Нещото, което най-силно ме впечатлява при Боряна е индивидуалният подход. Мой близък също работи с нея и начинът, по който тя общува с него и техниките, които използва с него са различни от тези, които използва с мен. Тя наистина усеща правилния подход, за да достигне до клиентите си.

Намерих контактите на Боряна случайно в интернет, и от тогава я препоръчвам на всичките си познати.

– Пламена

Чувствам се спокоен и релаксиран в присъствието на Боряна.

Въпросите й винаги са толкова реални и проницателни, че се чувствам така, сякаш тя вече знае отговорите, поне отчасти, или че знае точно вярната посока да отида по-надълбоко. Като че ли винаги знае кога да тръгне с нещо, което да задълбочим и кога да тръгне в друга посока.

Тя наистина е в състояние да види истината или поне къде се крие истината.

– Крис

ВЗЕМИ СВОЯТА КНИГА - ПОДАРЪК

 

КАК ДА БЪДА ГОСПОДАР НА ЖИВОТА СИ -

ПРАКТИЧЕСКИ СТЪПКИ И УПРАЖНЕНИЯ

Успешно заяви своята книга-подарък! Провери своя имейл!

Pin It on Pinterest